Αρχική Ανακοίνωση Ανακοίνωση Τύπου (12/2/08)

Ανακοίνωση Τύπου (12/2/08)

12.02.2008

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

 Στα πλαίσια του χειμερινού κύκλου των εκδηλώσεων της  Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου της "Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη" του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου ολοκληρώθηκε η ανάγνωση και επεξεργασία του ιστορικού μυθιστορήματος της Μαρίνας και Γιάννη Αλεξάνδρου "Από την Ανατολή στη Δύση" (εκδ. Λιβάνη) σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί. Στις επόμενες εβδομάδες οι δύο συγγραφείς θα επισκεφθούν τη Λέσχη στο Φιλώτι, όπου θα συζητήσουν το βιβλίο τους με τους αναγνώστες της Λέσχης Ανάγνωσης και τους βιβλιόφιλους της Νάξου.

Υπενθυμίζεται ότι το βιβλίο του επόμενου κύκλου είναι το μυθιστόρημα του Νίκου Θέμελη "Μια ζωή, δυο ζωές" (εκδόσεις Κέδρος), του οποίου τα βιβλία έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη εκδοτική επιτυχία των τελευταίων ετών.

Δεδομένου του περιορισμένου αριθμού των αναγνωστών σε κάθε κύκλο ανάγνωσης καλούνται, όσοι θέλουν να εγγραφούν ως αναγνώστες της Λέσχης για τον επόμενο κύκλο, να το δηλώσουν στην κ. Μαρία Γρατσία (τηλ. 22850 32533) ή στα γραφεία της "Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη" (τηλ. 22850 32664)) μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2008.

Προηγούμενο άρθρο
Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης

Η χειροθεσία του Γιώργου Ανωμερίτη Χίος 15/9/15 (Βίντεο)

Κλικ εδώ για να δείτε το Βίντεο

Δύο νέες εκδόσεις της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη από τα παιδιά Α', Β' και Γ' τάξης του Δημοτικού σχολείου Φιλωτίου Νάξου!

Κλικ στις εικόνες

Η Γοργόνα της Νάξου


Δείτε το εδώ το ηλεκτρονικό βιβλίο

Παραμυθομαγειρέματα


Δείτε το εδώ το ηλεκτρονικό βιβλίο

Αφίσες εκδηλώσεων

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 6 επισκέπτες και 0 μέλη.