Αρχική Ανακοίνωση Ανακοίνωση Τύπου (27/4/07)

Ανακοίνωση Τύπου (27/4/07)

27 Απριλίου 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

 Συνάντηση στη Λέσχη Ανάγνωσης (21/4/07)

Ξεκίνησαν οι εργασίες της πρώτης Λέσχης Ανάγνωσης, η οποία οργανώθηκε στο Φιλώτι από την "Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη" του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου στα πλαίσια των προγραμμάτων του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου.

Τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης άρχισαν να συζητούν και να επεξεργάζονται το βιβλίο της συγγραφέως Ιωάννας Καρυστιάνη "Σουέλ", το οποίο όπως είναι γνωστό μετά τον κύκλο ανάγνωσης θα συζητήσουν με την ίδια τη συγγραφέα στο Φιλώτι στις 27 Μαΐου.

Στη Λέσχη Ανάγνωσης ήδη δημιουργήθηκε, υπό τον συντονισμό της κ. Μαρίας Γρατσία, ο σχετικός υποστηρικτικός φάκελος του βιβλίου (συνεντεύξεις, κριτικές, φωτογραφίες και σχόλια αναγνωστών).

Μετά την ανακοίνωση της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ, έγινε γνωστό ότι σύζυγος της συγγραφέως Ιωάννας Καρυστιάνη, είναι ο γνωστός και σημαντικός Έλληνας Σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης, του οποίου η καταγωγή είναι από τη Νάξο.

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ στα πλαίσια της επικοινωνιακής της διασύνδεσης απέκτησε μια λειτουργική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με τα χαρακτηριστικά www.biblioanom.gr.

Σημειώνεται ότι η βιβλιοθήκη είναι δανειστική, συνεχώς εμπλουτίζεται με νέους τίτλους βιβλίων και σχεδιάζει κύκλους πολιτιστικών δραστηριοτήτων για την περίοδο 2007-2008 ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Η Διαχειριστική Επιτροπή της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ αποτελείται από τον Γιώργο Μουστάκη, Ειρήνη Μουστάκη και Βασίλη Γρατσία.

Προηγούμενο άρθρο
Ανακοίνωση Τύπου (23/5/07)
Επόμενο άρθρο
Εθνικό Κέντρο Βιβλίου

Η χειροθεσία του Γιώργου Ανωμερίτη Χίος 15/9/15 (Βίντεο)

Κλικ εδώ για να δείτε το Βίντεο

Δύο νέες εκδόσεις της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη από τα παιδιά Α', Β' και Γ' τάξης του Δημοτικού σχολείου Φιλωτίου Νάξου!

Κλικ στις εικόνες

Η Γοργόνα της Νάξου


Δείτε το εδώ το ηλεκτρονικό βιβλίο

Παραμυθομαγειρέματα


Δείτε το εδώ το ηλεκτρονικό βιβλίο

Αφίσες εκδηλώσεων

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 10 επισκέπτες και 0 μέλη.