Αρχική Ανακοίνωση Ανακοίνωση Τύπου (23/5/07)

Ανακοίνωση Τύπου (23/5/07)

 

23 Μαΐου 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΥΠΟΥ

          Συζητώντας τις απόψεις και τις εμπειρίες τους από την ανάγνωση του μυθιστορήματος "ΣΟΥΕΛ" με την ίδια τη συγγραφέα του Ιωάννα Καρυστιάνη, τα μέλη της "Λέσχης Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη", του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, ολοκληρώνουν τον πρώτο κύκλο ανάγνωσης βιβλίων.

          Όπως είναι γνωστό στα πλαίσια των προγραμμάτων του Εθνικού Κέντρου Βιβλιοθηκών - του οποίου μέλος αναγνωρίσθηκε η "Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη" - οργανώνονται Λέσχες Ανάγνωσης με σκοπό τη διάσωση του Βιβλίου και την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ βιβλιόφιλων.

          Η εμπειρία από την πρώτη Λέσχη Ανάγνωσης στη Νάξο υπήρξε θετική και γι΄ αυτό σχεδιάσθηκαν ήδη οι επόμενοι κύκλοι ανάγνωσης από τη "Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη" στο Φιλώτι.

          Ιδιαίτερη όμως εμπειρία, αλλά τιμή και για τη Νάξο, αποτελεί η επίσκεψη και  συμμετοχή στην τελική συζήτηση του βιβλίου που επελέγη, "ΣΟΥΕΛ" της ίδιας της συγγραφέως Ιωάννας Καρυστιάνη, η οποία την Κυριακή 27 Μαΐου θα βρεθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, όπου στεγάζεται η "Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη", για να συζητήσει με την ομάδα των αναγνωστών της Λέσχης Ανάγνωσης το βιβλίο της.

          Την Ιωάννα Καρυστιάνη θα προλογίσουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου κ. Γιώργος Μουστάκης, το μέλος της διαχειριστικής επιτροπής της "Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη" και δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας κ. Ειρήνη Μουστάκη και η συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης για το βιβλίο "ΣΟΥΕΛ" κ. Μαρία Γρατσία.

Προηγούμενο άρθρο
Ανακοίνωση Τύπου (29/5/07)
Επόμενο άρθρο
Ανακοίνωση Τύπου (27/4/07)

Η χειροθεσία του Γιώργου Ανωμερίτη Χίος 15/9/15 (Βίντεο)

Κλικ εδώ για να δείτε το Βίντεο

Δύο νέες εκδόσεις της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη από τα παιδιά Α', Β' και Γ' τάξης του Δημοτικού σχολείου Φιλωτίου Νάξου!

Κλικ στις εικόνες

Η Γοργόνα της Νάξου


Δείτε το εδώ το ηλεκτρονικό βιβλίο

Παραμυθομαγειρέματα


Δείτε το εδώ το ηλεκτρονικό βιβλίο

Αφίσες εκδηλώσεων

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 6 επισκέπτες και 0 μέλη.